De Vegetarische rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencombinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te…
De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencobinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken.…
De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencobinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken.…