Sate Ayam / Sate Ajam Portie Sate Ayam ( Kipsate van 4 stokken )
Read more
RIJSTTAFEL – 3
De Vegetarische rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencombinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te…
Read more
RIJSTTAFEL – 2
De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencobinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken.…
Read more
RIJSTTAFEL – 1
De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, maar onze gerechten zijn niet aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencobinaties mogelijk zoals DAGING RENDANG, AYAM RICA-RICA en SAMBAL GORENG BUNCIS. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken.…
Read more